Sugru kopen

Sugru is een enorm handig product waarmee je eenvoudig kan repareren, maken en verbeteren.

Sugru kan je in Nederland kopen bij HandyHero

Wat is Sugru?

Sugru is een product wat nog niet heel erg lang op de Nederlandse markt is. Het is een product wat in Engeland bedacht en ontwikkeld is. Het begon in Londen met een idee en een klein team van product ontwikkelaars en materiaal wetenschappers. Hun doel was een product ontwikkelen wat repareren, aanpassen en dingen maken, leuk maakte voor iedereen. Sugru was de oplossing.

Sugru is op silicoonachtig product wat je misschien het beste kan vergelijken met een soort van kneedbaar rubber. Het unieke van Sugru is dat je het kan kneden en vormen precies zoals jij dat wilt, als je vervolgens 24 uur wacht is het veranderd in flexibel rubber. Sugru blijft bijna overal aan plakken, je kan het dus ook gebruiken om dingen op te hangen. Bij de ontwikkeling van Sugru is overal aan gedacht, zo kan je het product ook zonder problemen in vochtige ruimtes gebruiken, in de vriezer, buiten, noem maar op.

Op de webshop van HandyHero kan je diverse kleuren van Sugru bestellen, zo kan je de Sugru kopen die het beste past bij jouw klus.

SnelVerder.nl